Владо Вукчевић: Амфилохије је одани слуга Ватикана, НАТО-а и Хага

(Пренесено са сајта “Борба за веру”)

Поштовани пријатељи,

Нешто се десило што  сматрам важним вас информисати. И потврда је јаке неморалности и непобожности у врху СПЦ.

Прошле године сам преко Владике Георгија послао замашан прилог за цркву у Бару. Новац је   био за иконостас и олтар у Светоме Јовану Владиниру. Саборни храм ће бити освећен сутра. Моја скромна жеља је била овијековјечити имена мојих красних родитеља. И пошто сам имао, и још имам, потпуно повјерење у Владику Георгија, изабрадох Њега бити мој посриједник. Зна он добро све детаље. Обавио је Владика Георгије то на најпоштенији могући начин. Треба знати да Вукчевићи су из околине Бара из Црмнице одакле су ми честити родитељи.

Амфилохије и папа Јован-Павле 2

Пуковнику има ко да пише: “Амфилохије је одани слуга Ватикана, НАТО-а и Хага”

Прије неки дан мој брат од стрица пошао да види како напредује рад у храму. Наишао на једнога младога свештеника, Марка Радовића, чији је стриц Амфилохије. Питаше попа да ли вам што значи име Владо Вукчевић. Вели он како да не. И даље каже чуо сам да је стар човијек и због здравстених разлога неће доћи. Мој брат њему вели здрав је као ти и болијестан није. Уствари  Амфилохије није имао ни образа ни пристојности њега позвати. Ко то вам каже лаже. Вели он попу нека вам је знано да су сада Вукчевићи вјечито уткани у храму и не можете их елиминисати лажним причама. Срам вас све било и стрица.

Зашто Вам ово пишем. Прошле године сам пошао на Цетиње да браним Владику Георгија како не би га смијенили, јер је он, Амфилохије, одиграо кључну улогу у свему томе. Ми смо се поријечили али ипак мене каже смијенити га нијеће. Лажи и лажи. Амфилохије је одани слуга Ватикана, НАТОА и Хага.

Немају ти великодостојници  срамоту. Граде храмове не за Бога нашега, него за њихов легат. Сада ће видјети Владика Митрофан у каквом злом друштву се он налази. Хвала пуно.

Др Владо Вукчевић

(субота, 24. септембра 2016)

Извор: borbazaveru.info



Categories: Бела Књига, Вести, Канада и САД, Писма, после Сабора, Српске земље

Ознаке:, , , , ,