Коло Србских Сестара манастира Св. Преображења у Милтону: Писмо подршке Владики Георгију

Преосвештени Владико,Мироносице

 

Најприје да Вас поздравимо са, за ово вријеме дивним хришћанским поздравом: Христос Васкрсе!!! Ваистину Васкрсе!!!

Ми сестре Кола Српских Сестара, желимо овом приликом да Вам све, једнодушно изразимо нашу пуну подршку у овој небивалој халабуци и кампањи која се, пуном жестином у овом Великом и Часном Посту, захуктала против Вас. Читајући небулозе, клевете, и оптужбе ових дана на Ваш рачун, не знамо, дали из њих више избија злоба, поквареност и бестидност аутора или чисто безумље.

 

 

Dixie Svetosavska Akademija 2012-26

Ми знамо и потврђујемо само једно – да смо много година, а понеке међу нама од првих дана оснивања нашег Манастира, сазријевали духовно уз Вас, нашег доброг пастира на путу спасења, и било би немогуће не видјети нешто од тих небивалих клевета, кад би у њима било и трунке истине. Чврсто вјерујемо да је Истина јача од лажи, и да је правда моћнија од неправде. Ма колико се лажи и полуистине умотавале у свилу и кадифу, ипак су само лажи, и више говоре о моралу и духовној посрнулости аутора, него о оном коме су намјењене.

Надамо се у искрене и часне намјере комисије која је најавила свој долазак ових дана, и ако као такви долазе биће добродошли у наш Манастир. У противном, ако су им намјере скривене и нечасне, сврстаће себе у ред ових несрећних клеветника, који ће чином рушења Цркве избрисати за свагда имена своја из књиге живих. Ми пак Владико желимо да нас Ви и даље водите, као и до сада путем Христовим, путем Истине, Живота и Спасења.

 

На многаја и благаја љета Владико.

 

Благодарне и одане у Христу Ваше
Коло Србских Сестара Манастира Светог Преображења у Милтону,

 

На дан Светих 40 мученика Севастијских – Младенаца,

8./ 22. март љета Господњег 2015.



Categories: Бела Књига, Писма, пре Комисије

Ознаке:,